Bestyrelse

Forperson

Michael Ørbæk Rasmussen
Næstforperson & Forældrerepræsentant

Min primære motivation for at sidde i OD’s bestyrelse, er et ønske om at bidrage til udbredelsen af kultur i praksis. Ligeledes mener jeg at se et vigtigt pædagogisk arbejde, der bliver udøvet i dramaskolen.

Mathias Jensen

Inge Strandby
Bestyrelsesmedlem

Da min datter var teen-ager gik på dramaskolen i nogle år. Hun kom glad og energifyldt hjem fra drama. Hun fik styr på sin identitet, større selvværd, blev mere kreativ og fik nye, sjove venner. Jeg ville ønske, at flere sårbare unge får lignende gode oplevelser og det kan Odense Dramaskole i høj grad bidrage til.
Jeg selv har en BA i dramaturgi, er danse – og dramalærer og dyrker maskespil i min fritid.

Tine Lundsgaard Christensen
Bestyrelsesmedlem

Jeg sidder som repræsentant for Nørregaards Teater i bestyrelsen, da jeg er vikarierende souschef ved teatret. Men. Jeg sidder også i bestyrelsen med et glødende teaterhjerte for de børn, som tør teater og for de favnende undervisere, som hjælper børnene til at turde mere. Mit mod for selv at stå på scenen er ikke stort. Derfor kaster jeg min energi efter at skabe en god ramme for Odense Dramaskole, underviserne og særligt børnene.

Louise Lindholm
Suppleant

Jeg har været meget glad for at arbejde og uddanne mig indenfor drama og teater som ung. De sidste 25 år har jeg undervist, fortalt historier og lavet dukketeater. Coronapandemien og børns udfordringer med folkeskolen, de unges kamp med ensomhed og voksnes med stress, har gen-motiveret mig i forhold til det glædesfyldte og sociale arbejde med trivsel gennem drama og teater for børn, unge og voksne.

Lorens Lassen
Suppleant