Malte Frid-Nielsen
Daglig leder af Odense Dramaskole.

Malte er skuespiller, tekstforfatter og teaterproducer. Han er vokset op med børne- og ungdomsteater og hans stærkeste barndomsminder, -venskaber, og -værdier har grobund i små teaterrum, hvor fantasien fik lov til at herske. Malte brænder for at skabe et stærkt samarbejde mellem de professionelle på Nørregaards Teater, de dygtige instruktører på Odense Dramaskole og de børn og unge, som får glæde af den transformative kraft som teateret tilbyder.

Har du spørgsmål til hold, tilmelding mm så kontakt Malte på mail eller telefon 41615050.

Lorens Lassen

Lorens er uddannet på Mikhail Tjekhov Studie og Teaterstudio. Begge skoler er inspireret af russeren K. S. Stanislavskij.
Lorens har skrevet, instrueret og undervist siden ….. Bl.a på højskole og HF. Hans mål er at gøre skuespillet dyb og legende let.

Louise Lindholm

Louise er uddannet på The Comedia School, Kbh., Dell’Arte School of Physical Theatre, Californien og på Odense Lærerseminarium med dansk & billedkunst på linje. Hun har undervisningserfaring i drama for skolebørn og førskolebørn samt som sprogpædagog i Vollsmose.
Louise arbejder med mime, maske, klovn, melodrama, yoga, sang mm.
Louise er desuden en garvet historiefortæller og spiller dukketeater i diverse sammenhænge.

Astrid Rosa Lundgaard:

Astrid har spillet teater siden hun var 10 år. Hun er uddannet på HF-Flow.
Astrid bruger metoden “devising”, som er en måde at skabe en forestilling fra bunden. Hun har undervist på Odense Dramaskole’s  Teens-hold. Astrid tror, at man med åbenhed og nysgerrighed kan meget mere end man tror.

Miranda