Inden du tilmelder dig

Hvis du er helt ny elev, anbefaler vi, at du kontakter dramaskolen for at aftale hvilket hold der passer dig bedst.
Der vil i den forbindelse også være mulighed for at lave en aftale om en prøvetime. Dramaskolen kan kontaktes på
mail: kontakt@odense-dramaskole.dk eller telefon 2163 9641.

Alle skal tilmelde sig hjemmesiden som ny elev herunder, også selvom man har forhåndstilmeldt sig ved personlig henvendelse.

Ved tilmelding gives samtykke til at fotografere eleverne i forbindelse med øvning, forestillinger eller holdfotografering, og benytte fotos officielt. Samtykket gælder for aktuelle og tidligere elever. Såfremt dette ikke ønskes, er det pågældende elevs/forældres ansvar at give besked herom til Odense Dramaskole kontakt(a)odense-dramaskole.dk.

Se også Odense Dramaskoles privatlivspolitik.

Det tilrådes at eleverne er dækket forsikringsmæssigt med privat ulykkes forsikring, da foreningens forsikringer ikke dækker eleverne i tilfælde af skader/andre uheld.

Vigtigt

Udmeldelse af Odense Dramaskole skal ske skriftligt på mail: kontakt@odense-dramaskole.dk

1500 kr. for sæson fra  august 2021 til juni 2022.

Betaling:

750 kr. betales samtidig med tilmelding.

750 kr. trækkes automatisk 1. januar 2022.

Trin 1 – Opret Profil:

• OBS!! Når du trykker på Opret Profil og indtaster oplysninger på det nye medlem, skal du bruge det samme mobilnummer ved BÅDE telefon og mobil!
  • Skriv venligst den e-mailadresse, som klubben skal kontakte jer på ift. medlemstilbud, ændring af kortoplysninger mm.
  • Opretter du et medlem på vegne af dit barn, bedes du taste barnets navn og fødselsdato!

Har du allerede en profil på Conventus kan du bare logge ind i boksen.

Trin 2 – Vælg hold