Holdoversigt

På Odense dramaskole tilbyder vi forskellige hold. I oversigten herunder kan du se en liste over de aktuelle hold for sæsonen 2020 – 2021.

Vi tilbyder hold fra 2 år til 40+. Så hvad enten du er lille, større eller stor, så er du velkommen på Odense dramaskole.

Formålet med al dramaskolens undervisning er:

• At eleverne får en forståelse for at blive set og hørt i et fællesskab, og lærer at udtrykke sig personligt og alsidigt.
  • At lære at tage og give plads.
  • At udvikle eleverne til at få tillid til egne muligheder.
  • At få mulighed for kropsligt, sprogligt og kunstnerisk at udtrykke tanker, følelser og erfaringer, og derigennem forholde sig til sig selv og omverdenen.
  • At få skabt en afslappet atmosfære, hvor det er ok at prøve og fejle og prøve igen.
 Drama Hold 30
 Onsdag 16.00 – 17.00
 4 år – 0.kl.
 Tilmelding er åben
 På Odense Dramaskoles dramahold laver vi øvelser, drama- og skuespilsteknik i efteråret, hvor vi viser en lille snas af det til jul. I foråret øver alle hold på deres afslutningsforestilling, der vises til vores Teater Festival, hvorfor der kan være få ekstra mødegange i foråret.
 Drama Hold 20
 Mandag 17:45 – 19:15
 0 – 50+

Instruktør: Sofie

Forestillingsholdet er for de elever på Odense Dramaskole, der gerne vil arbejde mere med konkrete forestillinger og vise dem for et større og fremmed publikum. Vi tager stadig udgangspunkt i dramaøvelser og lege, men arbejder os hen imod længere forestillinger, der kan spille uden for dramaskolen.