Instruktører

Anne-Gerd Bonde
AnneGerd2_01  
Anne-Gerd er pædagog fra Herning Højskole. Hun har desuden mange års erfaring med at undervise på bl.a. Odense Dramaskole.

Telefon: 2840 5094
Mail-adresse: anne-gerd(a)odense-dramaskole.dk

   
Sofie Dahlslykke Sarbo
 
Jeg hedder Sofie og har spillet teater siden jeg, som 4-årig, stod på Nyborg Voldspils scene i Flagermusen. Sidenhen begyndte jeg at undervise og elsker at være medskabende til, at mennesker vokser og lærer via drama og teater.

Jeg er uddannet folkeskolelærer med bl.a. dansk og musik og begge dele fylder meget i min hverdag, hvor jeg også selv komponerer og skriver tekster til musik og teater. Derudover har jeg taget et hav af spændende kurser og instrueret både musicals og drama.

Jeg er lidt af et fjollehoved, men tager samtidig drama og musik utrolig alvorligt – der skal være plads til det hele og jeg glæder mig som et lille barn til at arbejde med det hele og med jer på Odense Dramaskole.

Telefon: 2247 0584
Mail-adresse: ssarbo(a)gmail.com

   
Tina Storm Thomsen
Tina3  
Tina er logopæd fra Syddansk Universitet. Hun er desuden gammel elev på Odense Dramaskole og har en række års erfaring som underviser for blandt andet de yngste teaterspirer.

Telefon: 2895 3865
Mail-adresse: tina(a)odense-dramaskole.dk
Pernille Højlund Nielsen
 
Pernille startede selv som 3 årig på Odense Dramaskole og har herefter gået på HF Flow med Drama som hovedfag. Pernille har også undervist på Odense dramaskole siden vinter 2017, med et ekstrahold og som hjælpeinstruktør.

Drama og Odense Dramaskole har altid været en stor del at mit liv. Jeg er nærmest vokset op på Dramaskolen, da jeg begyndte som 3 årig og gik der i over 10 år frem. Odense Dramaskole har været med til at forme mig som menneske, og nogle af mine bedste barndomsminder er herfra. Jeg ville derfor elske at give andre samme oplevelse af Odense Dramaskole, nu som instruktør.